Producem la comandă, nu intermediem!

Ambalajul tau dedicat

Ambalajul tau dedicat

In prezent pe piata industriei de ambalare  productia provine din doua tipuri de material: plastic si carton. Clientii aleg in favoarea ambalajelor din carton simplu sau ondulat ,deoarece considera ca este optim.  Acest lucru este important din mai multe motive:

- un material ecologic si sigur, cu posibilitatea reciclarii. Daca tii la siguranta mediului, cutiile din carton reprezinta cel mai bun ambalaj pentru tine!

- cartonul ondulat are rezistenta suficienta, adica proprietati care Il fac ideal pentru ambalarea unei game largi de produse.

- este posibil sa se produca o varietate de modele cu pereti si nervuri Intarite ce vor creste rezistenta cutiilor si va face posibila stivuirea/paletarea lor

- cartonul rezista perfect la diferente de temperatura destul de mari.

Puteti comanda diferite dimensiuni si modele In functie de nevoile dumneavoastra. Cutiile noastre sunt de inalta calitate, potrivite pentru produse alimentare, tricotaje, industria chimica si alte nevoi de ambalare, transport si depozitare sigure si ordonate.

Producem ambalaj folosind o gama larga de carton incepand de la carton ondulat pentru ambalaj de uz general si terminand la carton subtire (GC, Duplex, etc) reprezentand cutii individuale pentru produs.

Realizam si etichete din autocolant in tipar coala dar si flyere, brosuri, cataloage.

Detinem utilaje pentru a personaliza ambalajul dumneavoastra.

Folosim utilaje cu tipar digital pentru serii mici de cutii individuale, tipar offset pentru serii medii si mari si tipar flexo pentru serii mici, medii si mari pentru cutiile de transport, ambalare, depozitare.

Pentru a realiza  ambalaj la comanda.,foloseste sectiunea contact Contactează-ne (cutiute.ro) si intra in legatura cu noi.

 

 


Set  1000 Plicuri  LD alb, siliconic, 80g,personalizate cu logo
De departe cele mai solicitate plicuri personalizare sunt format DL. Acestea au dimensiunea de 110x220mm si in general se folosesc pentru a trimite documente din format A4 pliate in 3, cum ar fi facturi sau diverse oferte si promotii.
Pentru personalizare,ne puteti trimite grafica in format Pdf ...

330,00 RON

Set  500 Plicuri  LD alb, siliconic, 80g,personalizate cu logo
De departe cele mai solicitate plicuri personalizare sunt format DL. Acestea au dimensiunea de 110x220mm si in general se folosesc pentru a trimite documente din format A4 pliate in 3, cum ar fi facturi sau diverse oferte si promotii.Pentru personalizare,ne puteti trimite grafica in format Pdf pe&nb...

175,00 RON

Set  500 Plicuri C4 alb, siliconic, 70g personalizate cu logo
Plicurile C4 au dimensiunea 229x324 mm si sunt folosite pentru a trimite documente in format A4, cum ar fi contracte sau alte documente ce nu trebuie indoite. Ele pot fi folosite si pentru a trimite diverse brosuri, cataloage, oferte promotionale. In plicurile C4 puteti introduce documente de format...

390,00 RON

Set 1000 Plicuri C4 alb, siliconic, 70g personalizate cu logo
Plicurile C4 au dimensiunea 229x324 mm si sunt folosite pentru a trimite documente in format A4, cum ar fi contracte sau alte documente ce nu trebuie indoite. Ele pot fi folosite si pentru a trimite diverse brosuri, cataloage, oferte promotionale. In plicurile C4 puteti introduce documente de format...

680,00 RON

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)