Ladite/Mini ladite fructe

Laditele din carton sunt ideale pentru transportul si depozitarea legumelor si fructelor.Cutiile sunt realizate din carton de cea mai inalta calitate,acest lucru facandu-le rezistente la umiditate din transport.
- un material ecologic si sigur, cu posibilitatea reciclarii. Daca tii la siguranta mediului, laditele din carton reprezinta cel mai bun ambalaj pentru tine!
- cartonul ondulat are rezistenta suficienta, adica proprietati care Il fac ideal pentru ambalarea unei game largi de produse.
- este posibil sa se produca o varietate de modele cu pereti si nervuri Intarite ce vor creste rezistenta laditelor si va face posibila stivuirea/paletarea lor
- cartonul rezista perfect la diferente de temperatura destul de mari.
Nu gasiti cutia dorita? Consutati catalogul
Mini ladite fructe
Mini ladite fructe Dimensiune : 245 x 210x 80 mm  (L x l x h)Mini ladita din carton premium se remarca prin rezist..

2.80 lei

Ladita fructe si legume  transport/ambalare (FEFCO 0430)
Ladita fructe si legume transport/ambalare (FEFCO 0430) Laditele din carton sunt ideale pentru transportul si depozitarea legumelor si fructelor.Cutie cu au..

0.39 lei

Ladita fructe si legume transport/ambalare (FEFCO 0431)
Ladita fructe si legume transport/ambalare (FEFCO 0431) Aceste tipuri de lazi din carton sunt destinate transportului fructelor si legumelor deoarece sunt r..

0.39 lei

Ladita fructe si legume transport/ambalare (FEFCO 0432)
Ladita fructe si legume transport/ambalare (FEFCO 0432) Laditele din carton sunt ideale pentru transportul si depozitarea legumelor si fructelor.Cutie cu ..

0.39 lei

Ladita fructe si legume transport/ambalare (FEFCO 0433)
Ladita fructe si legume transport/ambalare (FEFCO 0433) Laditele din carton sunt ideale pentru transportul si depozitarea legumelor si fructelor.Cutie cu ..

0.33 lei

Ladita fructe si legume transport/ambalare (FEFCO 0434)
Ladita fructe si legume transport/ambalare (FEFCO 0434) Atentie!!! Ladita necesita lipire. Din considerente de volum ladita se va livra nelipita.Laditele d..

0.29 lei

Ladita fructe/legume transport/ambalare (FEFCO 0435)
Ladita fructe/legume transport/ambalare (FEFCO 0435) Versatila si usor de format. Fundul cutiei foarte rezistent, se formeaza fara lipire.O cutie ideala..

0.27 lei

Ladita fructe si legume transport/ambalare (FEFCO 0436)
Ladita fructe si legume transport/ambalare (FEFCO 0436) Versatila si usor de format. Fundul cutiei foarte rezistent, se formeaza fara lipire.O cutie ideala..

0.39 lei