Mape/cutii ambalare transport curier

In prezent pe piata industriei de ambalare  productia provine din doua tipuri de material; plastic si carton. Clientii aleg In favoarea ambalajelor din carton simplu sau ondulat deoarece considera ca este optim.  Acest lucru este important din mai multe motive:

- un material ecologic si sigur, cu posibilitatea reciclarii. Daca tii la siguranta mediului, cutiile din carton reprezinta cel mai bun ambalaj pentru tine!

- cartonul ondulat are rezistenta suficienta, adica proprietati care Il fac ideal pentru ambalarea unei game largi de produse.

- este posibil sa se produca o varietate de modele cu pereti si nervuri Intarite ce vor creste rezistenta cutiilor si va face posibila stivuirea/paletarea lor

- cartonul rezista perfect la diferente de temperatura destul de mari.

Puteti comanda diferite dimensiuni si modele In functie de nevoile dumneavoastra. Cutiile noastre sunt de Inalta calitate, potrivite pentru produse alimentare, tricotaje, industria chimica si alte nevoi de ambalare, transport si depozitare sigure si ordonate.

Aceasta sectiune a magazinului nostru va permite configurarea propriei cutii in functie de necesitate. Puteti alege dimensiunea interioara a cutiei,culoarea cutiei cat si grosimea ei.  Daca exista si dorinta de personalizare va rugam sa ne contactati utilizand sectiunea contact sau la tel/whatssap/telegram 0786958280.

Nu gasiti cutia dorita? Consutati catalogul

Mapa depozitare/transport curier
Mapa depozitare/transport curier Durabila, usor de format si foarte rezistenta.Realizate din carton premium,reprezinta solutia ideala..

0.86 lei

Mapa depozitare/transport curier
Mapa depozitare/transport curier Excelenta pentru ambalarea si transportul produselor dumneavostra.Cutiile sunt realizate din carton ..

1.18 lei

Mapa depozitare/transport curier
Mapa depozitare/transport curier Cutiile sunt realizate din carton de cea mai inalta calitate,acest lucru facandu-le rezistente la u..

0.57 lei